0.000
0.000

5 mai 2022. Pentru unii poate să pară o zi normală din an, dar pentru zeci de familii de pe strada Pescarilor din Năvodari, județul Constanța, a fost începutul iadului. Un incendiu s-a produs în acea zi la mansarda blocului 14 Sud, fiind mansardă locuibilă, unde se aflau mai multe familii la cele patru scări.

Incendiul care a izbucnit în mansarda blocului 14 Sud din strada Pescarilor, Năvodari, a provocat pagube semnificative locuitorilor și proprietarilor de apartamente. 

După mai bine de un an și jumătate de la producerea incendiului, niciun ajutor nu a fost oferit celor afectați. Locuitorii din blocul 14 sud se confruntă în continuare cu dificultăți financiare și emoționale, neputând reconstrui spațiul afectat și recuperând pierderile suferite în urma incendiului.

Incendiul a distrus complet mansarda blocului, afectând grav structura clădirii și aparatele electrice. Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge flăcările și a limita răspândirea incendiului în alte apartamente, însă pagubele erau deja considerabile.

Din păcate, nimeni nu a oferit sprijin financiar sau logistic locuitorilor afectați. Aceștia au fost lăsați singuri să se descurce cu consecințele devastatoare ale incendiului. Lipsa de ajutor a creat o situație dificilă pentru familiile care au pierdut totul în acest eveniment tragic.

Reconstrucția mansardei blocului 14 sud din strada Pescarilor, Navodari, rămâne o povară pentru locuitori. Chiar dacă au depus cereri și solicitări la autorități, acestea au rămas fără răspuns sau au fost respinse.

Sperăm ca autoritățile locale și comunitatea să ia în considerare situația dificilă a locuitorilor și să ofere sprijinul necesar pentru reconstrucția mansardei afectate de incendiu. Este imperativ ca locuitorii să primească asistență și să li se ofere o șansă de a-și recupera viața și bunurile pierdute în această tragedie.

 

Asociația Save our Future împreună cu Asociația de Proprietari au făcut front comun pentru a putea veni în ajutorul celor afectați de incediu.

Ne adresăm tuturor persoanelor fizice și juridice ce vor să acorde o mână de ajutor.

Persoane fizice 

IBAN: RO44RNCB0119172958850008

Bancă: BCR

Beneficiar: 

Asociația de Proprietari 14 Sud

Persoane juridice

IBAN: RO86BACX0000002068416002

Bancă: Unicredit Bank

Beneficiar:

Asociația Save our Future - Salvați viitorul nostru

CIF: 43647095

Orice contribuție ajută la revenirea acasă cât mai repede a tuturor familiilor afectate de incendiu.

Te ținem la curent cu stadiul proiectului pe paginile noastre de socializare ! 

Click aici pentru a fi redirecționat către grupul de facebook.

UPDATE 01.03.2024

Totalul redicționărilor de către persoanele juridice pentru trimestrul I s-a ridicat la fabuloasa suma de: 

                           LEI

UPDATE 31.12.2023

Totalul redicționărilor de către persoanele juridice pentru trimestrul IV s-a ridicat la fabuloasa suma de: 

                          LEI

Galerie

Suntem profund recunoscători persoanelor juridice ce s-au implicat în susținerea reabilitării blocului afectat din strada Pescarilor, motiv pentru care am vrea să îi amintim.

Apasă aici pentru a vedea lista persoanelor juridice ce s-au implicat în reabilitarea blocului.

Suport pentru Bloc 14 Sud

Donează

  1. en
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează Implică-te în proiectele noastre. Alătură-te echipei. Începem azi.

Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează | Începe azi

Ajutăm persoanele ale căror vieți și mijloace de trai sunt spulberate de conflicte și dezastre să supraviețuiască, să se recupereze și să câștige controlul asupra viitorului lor.

Creștem gradul de conștientizare al comunității legate de protecția mediului, energia, conservarea naturii și dezvoltarea durabilă. 

Pe scurt, despre ceea ce facem

 © Asociaţia Save our Future 2020

Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Save our future | Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează

Rețele de socializare