Galerie

Pe 15 martie, ONG-ul nostru Save our Future a pornit într-un demers plin de căldură, răspândind bucurie și aprinzând zâmbete donând cu generozitate o colecție de jucării nou-nouțe copiilor Grădinița cu Program Normal nr. 1 Borcea. Acest act de bunătate urmărește nu numai să aducă încântare, ci și să îmbogățească experiențele educaționale ale tinerilor cursanți.

Ziua a bubuit de emoție când jucăriile noi au ajuns la Grădinița Borcea, cutii pline cu un sortimente de jucării strălucitoare, noi. Anticiparea a umplut aerul în timp ce copiii așteptau cu nerăbdare dezvăluirea noilor lor comori, cu ochii aprinși de curiozitate și uimire.

Selecția de jucării a fost aleasă cu meticulozitate pentru a satisface diversele interese și nevoi de dezvoltare ale copiilor. De la blocuri colorate până la jocuri educaționale interactive, fiecare articol promite ore de distracție și învățare, creativitate strălucitoare și imaginație.

În timp ce copiii își desfășurau cu nerăbdare noile jucării, fețele lor s-au luminat de bucurie pură, umplând camera cu râsete molipsitoare și vorbărie veselă. Pentru mulți dintre acești copii, cadoul unei jucării nou-nouțe a fost un moment special și memorabil, o expresie tangibilă a iubirii și grijii din partea comunității lor.

Impactul donării de jucării sa extins cu mult dincolo de simple posesiuni materiale. Noile jucării au servit ca instrumente pentru învățare și explorare, stimulând dezvoltarea cognitivă și creativitatea în mințile tinere. Mai mult, ei au simbolizat un sentiment de apartenență și incluziune, amintindu-le copiilor că sunt membri apreciați ai comunității lor.

Educatorii de la Grădinița Borcea și-a exprimat din inima recunoștința pentru donația generoasă, recunoscând impactul pozitiv pe care l-ar avea asupra drumului educațional al copiilor. Noile jucării nu numai că ar facilita jocul, ci și vor îmbunătăți programa, oferind oportunități valoroase de învățare pentru elevi.

Pe măsură ce ONG-ul nostru reflectă asupra acestei inițiative semnificative, ni se reamintește puterea acțiunii colective și impactul profund pe care actele de bunătate îl pot avea asupra indivizilor și comunităților. Prin inițiative ca acestea, ne străduim să facem o diferență tangibilă în viața celor pe care îi slujim, răspândind bucurie și construind un viitor mai luminos.

Mulțumim sincere Grădiniței cu Program Normal Nr. 1 Borcea pentru că ne-a primit cu brațele deschise și tuturor susținătorilor noștri a căror generozitate a făcut posibilă această donație. Împreună, putem continua să avem un impact pozitiv în viața copiilor și să creăm o lume plină de dragoste, compasiune și posibilități nesfârșite.

Puteți vedea o parte din eveniment accesând secțiunea de Galerie dând click mai jos:

Darul bucuriei

Grădinița Nr. 1 Borcea

Donează

  1. en
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează Implică-te în proiectele noastre. Alătură-te echipei. Începem azi.

Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează | Începe azi

Ajutăm persoanele ale căror vieți și mijloace de trai sunt spulberate de conflicte și dezastre să supraviețuiască, să se recupereze și să câștige controlul asupra viitorului lor.

Creștem gradul de conștientizare al comunității legate de protecția mediului, energia, conservarea naturii și dezvoltarea durabilă. 

Pe scurt, despre ceea ce facem

 © Asociaţia Save our Future 2020

Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Save our future | Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează
Ajută comunitatea | Salvează natura | Donează

Rețele de socializare